NoVa Park
Godziny otwarcia CH:

NoVa Park

pon. – sob.: 9:00 – 21:00, niedz.: 10:00 – 20:00

Piotr i Paweł

pon. – sob.: 8:30 – 21:00, niedz.: 9:30 – 20:00

Pure Fitness

pon. – pt.: 6:30 – 23:00, sob.: 7:30 – 21:00, niedz.: 7:30 – 20:30

Promocja

Jesienno-zimowy smak

„Dynia, Hummus i Jagnięcina” w restauracjach Sphinx

Jesienno-zimowe smaki w restauracjach Sphinx to „Dynia, Hummus i Jagnięcina” – czwarte już w tym roku menu nowości inspirowanych kuchnią bliskowschodnią. Składa się na nie sześć dań stworzonych we współpracy z ekspertką kuchni libańskiej, Samar Khanafer.

Na przystawkę Sphinx proponuje zestaw czterech wypiekanych na miejscu libańskich chlebków: manouche z hummusem i pomidorkami koktajlowymi i lahmajoun z wołowiną doprawioną mieszanką siedmiu libańskich przypraw. Drugi starter to kibbeh – kulki z mięsa i kaszy bulgur ze szpinakowo-orzechowym nadzieniem, podawane z jogurtowo-miętowym dressingiem. Dla fanów zup Sphinx przygotował krem z dyni z soczewicą i harissą. Nowością są również burgery z jagnięciną lub z falafelem. Wśród innych dań mięsnych są wołowa kofta w pikantnym wydaniu i wołowy stek w harissie, podawany z zieloną fasolką, frytkami i sosem.

Więcej informacji na www.mamytensmak.pl